Wat hebben wij gedaan?

Naast het enthousiasmeren van vrienden en kennissen voor de Vaalwaterkraamkliniek, opdat zij zich aansluiten bij de vaste donateurs, geven wij voorlichting aan of steken een handje uit bij activiteiten van scholen of andere instellingen, die onze stichting als dank ondersteunen.

Als dank voor ondersteuning van ons project vanaf de start van de stichting door Stichting "Eén Aarde" te Asten, werken enkele bestuursleden van de stichting al verschillende jaren mee bij het opzetten of uitvoeren van de door deze stichting jaarlijkse georganiseerde rommelmarkt. Ook bij de rommelmarkt die dit jaar gehouden wordt zullen we weer van de partij zijn. Kijk eens op de site van deze stichting: http://www.eenaarde.nl


Kort verslag van Vlooienmarkt Asten op 13 april 2014, door Maarten.

Net als voorgaande jaren hebben we genoten van een gezellige dag. Na een hartelijk ontvangst werden wij, bestuursleden en aanhang (vrouwen en kinderen), naar onze kraampjes gebracht: kraampje van onze stichting Vaalwater zelf (infostandje), kraampje met potten en ander keukengerei en een schilderijenstand. Samen met een andere vrijwilliger mocht ik met mijn gezin (vrouw en 3 kleine kinderen) schilderijen en lijsten verkopen. Hard werken en heel stimulerend om te zien dat je startbedrag in je geldkistje blijft groeien. Voor de kinderen superleuk. Met het vorderen van de dag werden ze des te fanatieker.
Tussendoor werd de inwendige mens ook goed verzorgd door Eén Aarde: van heerlijke soep tot vlaai.
Uiteindelijk hadden we bij het afsluiten van de dag een leuk bedrag. De totale opbrengst van de dag was zo'n 11.000 euro(!) waarvan onze stichting 5.500 euro heeft gekregen. Hiervan gaat in ieder geval 4.000 euro naar Boys-2-men en Ladies-with-a-mission. Het restbedrag van 1.500 euro gaat naar een, nog nader te bepalen, project.
Dus: Eén Aarde bedankt!